IVH
IVH

  1. “Schengen” formunun eksiksiz ve imzalı olarak doldurulması ve usule uygun çekilmiş güncel bir fotoğrafın forma yapıştırılması gerekiyor
  2. Bir adet güncel ve usulune uygun fotoğraf (Son altı ay içerisinde çektirilmiş olmalıdır.)
  3. Pasaport (Lütfen aşağıdaki uyarıları dikkatle okuyunuz.)
    • Pasaportunuz son 10 yıl içerisinde çıkarılmış olmalıdır.
    • Pasaportunuzun en az iki adet boş vize sayfası bulunması gerekmektedir.
    • Pasaportunuzun geçerlilik süresi talep edilen vize süresinin bitiminden en az 3 ay uzun olmalıdır.
  4. Pasaportunuzun 2,3,4,5,38 ve 60. sayfalarının birer fotokopisi
  5. Daha evvel Shengen vizesi aldıysanız o vizenin bulunduğu sayfanın fotokopisi
  6. Nüfus cüzdanınızın fotokopisi (önlü arkalı)
  7. Talep ettiğiniz vize süresini kapsayan 30.000 Euro luk seyahat sigortası
  8. Ehliyetiniz
  9. Ulusulararası ehliyetiniz
  10. TIR karnesi (C2)
  11. Şirket tarafından yazılmış başvuran kişinin tanımını ve işe başlangıç tarihini belirtir belge
  12. İmza sirküleri
  13. Doğum tarihlerini ve işe başlama tarihlerini belirten şirketinizde çalışan şöförlerin listesi
  14. Sigorta (SSK) giriş bildirgesi (Bir yılı doldurmayanların eski işe giriş bildirgesi)
  15. SSK prim bordrosu
  16. Özgeçmiş
  17. Fransa da taşınacak olan malı bekleyen kişi veya kurumun onayı
NOT : Dosya işleminizi kolaylaştırabilecek her türlü belge dosyanıza eklenebilir (vize bulunan eski pasaportunuz, vs…).




Schengen formunu PDF olarak indirmek için lütfen tıklayınız.
Başvuru için randevu almak istiyorsanız lütfen tıklayınız.

İstanbul Vize © 2008